[21.09.2014] Święto Czekolady
Re: 21.09.2014 r] Święto Czekolady
Super zorganizowane święto. Brawo dla pomysłodawców i organizatorów. Wreszcie coś się dzieje. Masa darmowych atrakcji i mnóstwo zabawy. Raj dla dzieci i dorosłych.
))

Podczas tego swięta było więcej ludzi niż na Dniach Świebodzic, tam było zdecydowanie więcej atrakcji.
Takich imprez powinno być więcej i wlaśnie w tym miejscu, super lokalizacja, na zumbie się wybawiłąm.
Takich imprez powinno być więcej i wlaśnie w tym miejscu, super lokalizacja, na zumbie się wybawiłąm.
Super impreza, tak wlaśnie park powinien być wykorzystywany, jestem za. Byłam zdziwiona tym, że masa rzeczy była za darmo, moja JUlcia zrobiła sobie piękny obrazek decupage i śliczne koraliki, czy wiecie jak nazywa się ta Pani co prowadzi zumbę? extra prowadziła, ona ma jakieś zajęcia gdzieś w szkole?
Teraz podobno szkoły szykuja fajna imprezkę z okazji dnia ziemnika, ktos był już? warto iść, będa ziemniaki?
Pani od zumby to MARTA JASIŃSKAGość pisze:Super impreza, tak wlaśnie park powinien być wykorzystywany, jestem za. Byłam zdziwiona tym, że masa rzeczy była za darmo, moja JUlcia zrobiła sobie piękny obrazek decupage i śliczne koraliki, czy wiecie jak nazywa się ta Pani co prowadzi zumbę? extra prowadziła, ona ma jakieś zajęcia gdzieś w szkole?